Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
FAVORIT 3180 100CM

- 100 cm модел - панел со контрола на допир - дисплеј - 5 брзини - 800 m3/h - сијалици 3x50W - тајмер - индикатор за чистење - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm со 120 mm конвертор - N/RV систем - боја: inox