Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
TCA 502

- Капацитет 50 L - Тип на контрола механички - Димензии 426 х 614 mm - Тежина (нето/бруто) 18/21 kg - Моќност 220-240V; 50 Hz - Регулација на температура на вода 35-85 C° - Копче за регулација на температура на вода - Термозаштита против прегревање 106 C° - Грејна моќност 1980 W - Работен притисок 8 bar - Сигурносен вентил max 10 bar - Приклучок за вода 1/2 inch - Заштитна магнезиум анода - Грејач - бакар - Панел LED-термостат - Дијаметар Ø380 mm - Емајл - сафирно плав - Изолација пур пена

product
TCA 802

- Капацитет 80 L - Тип на контрола механички - Димензии 426/874 mm - Тежина (нето/бруто) 24/27 kg - Моќност 220-240V; 50 Hz - Регулација на температура на вода 35-85 C° - Копче за регулација на температура на вода - Термозаштита против прегревање 106 C° - Грејна моќност 1980 W - Работен притисок 8 bar - Сигурносен вентил max 10 bar - Приклучок за вода 1/2 inch - Заштитна магнезиум анода - Грејач - бакар - Панел LED-термостат - Дијаметар Ø380 mm - Емајл - сафирно плав - Изолација пур пена