Во оваа категорија има вкупно 3 уреди
product
FAVORIT EC 640 WWFT

- димензии: B/Ш/Д 85cm/60cm/60 cm - димензии на внатрешност на рерна: B/Ш/Д 35,20cm/45cm/41,30 cm - капак на шпорет - плоча со 4 рингли за готвење (1x 145 mm,1x 145mm експрес,1x180mm,1x180mm експрес) - волумен на рерна : 62 L - управувачка табла со 6 склопки - 6 позиции на контролни склопки - 1 длабока тепсија - решетка во рерна - светилка во рерна - енергетска класа: А - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W

product
FAVORIT EC 640 WWF

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2x45x41,3cm - капак на шпорет - плоча со 4 рингли за готвење (1x145mm, 1x145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес) - 3Д бел панел - волумен на рерна: 56 L - управувачка табла со 6 склопки - 6 позиции на контролни склопки - турбо вентилатор - 2 длабоки тепсии за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - енергетска класа: А - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W - брз грејач: 2000 W - боја на шпорет: бела - боја на стакло на врата на рерна: бела

product
FAVORIT EC 640 SF

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm - капак на шпорет - плоча со 4 рингли за готвење (1x145mm, 1x145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес) - 3Д сребрен панел - волумен на рерна: 58 L - управувачка табла со 6 склопки - 6 позиции на контролни склопки - прилагодувачки ногарки - турбо вентилатор - 2 длабоки тепсии за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - енергетска класа: А - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W - брз грејач: 2000 W - боја на шпорет: сребрена - боја на стакло на врата на рерна: Црна