Во оваа категорија има вкупно 3 уреди
product
L141

- Димензии: 82,1/48/50 cm - Бруто/Нето волумен: 91/89 L - Енергетска класа: A+ - Потрошувачка на енергија: 113 kWh - Ниво на бучавост: 43 dB - Боја: бела - Изменливa вратa - Регулирачки ногарки - Фиксни рачки за врата - Полица за шишиња - Прилагодувачки полици

product
L265

- димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm - бруто/нето волумен: 253/250 L - Енергетска класа: А - Гас: Р600 - боја: бела/сребрена - изменлива врата - регулирачки ногарки - фиксни рачки за врата - држач за јајца - прилагодувачки полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - Потрошувачка на ел. енергија: 163 kWh / год - Ниво на бучност: 42 dB

product
L150

- димензии В/Ш/Д: 83,8/54/59,5 cm - бруто/нето волумен: 107/106 L - ладилник нето волумен: 106 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела - изменлива врата - регулирачки ногарки - фиксни рачки за врата - држач за јајца - фиксни полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - Ниво на бучност: 41 dB - Потрошувачка на ел. енергија: 115 kWh / год