Во оваа категорија има вкупно 3 уреди
product
R141

- димензии В/Ш/Д: 82,1/48/50 cm - Волумен: бруто 91L / нето 88 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 73/8 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела - изменлива врата - регулирачки ногарки - фиксни рачки за врата - држач за јајца - фиксни полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - Потрошувачка на ел. енергија: 113 kWh / год - Ниво на соленост: 43 dB

product
R140

- димензии В/Ш/Д: 83,8/48/56 cm - Волумен: бруто 84L / нето 74 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 73/8 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела - изменлива врата - регулирачки ногарки - фиксни рачки за врата - држач за јајца - фиксни полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - Потрошувачка на ел. енергија: 122 kWh / год - Ниво на бучност: 41 dB

product
R150

- димензии В/Ш/Д: 83,8/54/59,5 cm - бруто/нето волумен: 119/117 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 105/12 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела - изменлива врата - регулирачки ногарки - фиксни рачки за врата - држач за јајца - фиксни полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - Потрошувачка на ел. енергија: 169 kWh / год - Ниво на бучност: 41 dB