Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
ИНВЕРТЕР

model INVERTER INVERTER 12000 BTU 18000 BTU Капацитет на ладење (Btu/h;W) 3520(1000~4100) 5210(1250~6100) Капацитет на греење (Btu/h;W) 3710(1000~4200) 5520(1250~6600) Ладење (W) 3500 5100 Греење (W) 2900 4800 Влезна Моќност потрошувачка: (W) Ладење Греење 1130 W 1035 W 1620 W 1660 W SEER за ладење (W/W) 6.1 6.1 Проток на воздух < 550 m3/h < 800 m3/h Одвлажнување 1,2 L/h 1,5 L/h WI-FI Модул / / Карбон филтер да да Јонизатор да да Тип на гас R32 R32 Енергетска класа (ладење) A ++ A ++ SCOP за греење (W/W) 4.0 4.0 Енергетска класа (греење) A + A + Напојување 220- 240V~50Hz/1P 220- 240V~50Hz/1P Напонски опсег (V) 165~265 170~265 Димензии на внатрешна единица (mm) WxHxD 777x250x201 910x294x206 Димензии на надворешна единица (mm) WxHxD 777x498x290 835x602x349 Нето тежина на внатрешна единица (kg) 8,5 kg 10 kg Нето тежина на надворешна единица (kg) 25 kg 35 kg Димензии на пакување за внатрешна единица (mm) WxHxD 850x320x275 979x372x277 Димензии на пакување за надворешна единица(mm)WxHxD 818x520x325 890x628x385

product
ИНВЕРТЕР WI-FI

model INVERTER  12000 BTU WI-FI INVERTER  18000 BTU WI-FI Капацитет на ладење (Btu/h;W) 3520(1000~4100) 5280(1610~6100) Капацитет на греење  (Btu/h;W) 3700(1000~4200) 6000(1610~6600) Ладење (W) 3500 5100 Греење (W) 2900 4800 Внатрешна сила- потрошувачка во: (W) - Ладење - Греење 1130 W 1035 W 1582 W 1565 W SEER ладење (W/W) 6.1 6.1 Проток на воздух ≤ 550 m³/h ≤ 800 m³/h Одржување 1,20 L/h 1,20 L/h WI-FI модул интегриран интегриран Карбон филтер ДА ДА Филтер за јонизација ДА ДА Тип на гас R 32 R 32 Енергетска класа на ладење A ++ A ++ SCOP греење (W/W) 4.0 4.0 Енергетска класа на греење A + A + Напојување 220-240V~50Hz/1P 220-240V~50Hz/1P Напонски опсег (V) 170~265 170~265 Димензии на внатрешната единица (mm)  WxHxD 777x250x201 910x294x206 Димензии на надворешната единица   (mm) WxHxD 777x498x290 853x602x349 Нето тежина на внатрешната единица (kg) 8,5 kg 10 Нето тежина на надворешната единица (kg) 25 kg 35 Димензија на амбалажата на внатрешната единица (mm) WxHxD 850x320x275 979x372x277 Димензија на амбалажата на надворешната единица (mm) WxHxD 818x520x325 890x628x385