Во оваа категорија има вкупно 6 уреди
product
CF 331

- димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm - бруто/нето волумен: 270/268 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р 600 A - боја: бела/сребрена - изменливи врати - регулирачки ногарки - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - држач за јајца - прилагодувачки полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - комора за замрзнување со транспарентни фиоки - Потрошувачка на ел. енергија: 257 kWh / год - Ниво на бучност: 41 dB - Волумен: бруто 184 L / нето 84 L

product
CF 366

- димензии В/Ш/Д: 186/59,5/65 cm - бруто/нето волумен: 348/336 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 230/106 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р 600 A - боја: бела/inox - изменливи врати - еден компресор - регулирачки ногарки - задни тркалца - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - држач за јајца - прилагодувачки полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - комора за замрзнување со транспарентни фиоки - Потрошувачка на ел. енергија: 306 kWh / год - Ниво на бучност: 41 dB

product
NF 366 - NO FROST без диспанзер

- Систем No Frost - Контролен панел (дисплеј на допир) - СР индикатор за предупредување на грешка - Режим на супер ладење - Економичен режим - Држач за шишиња - димензии В/Ш/Д: 185/60/62 cm - бруто/нето волумен: 341/324 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 230/94 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р 600 A - боја: бела/inox - изменливи врати - еден компресор - регулирачки ногарки - задни тркалца - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - држач за јајца - прилагодувачки полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - комора за замрзнување со транспарентни фиоки - Потрошувачка на ел. енергија: 311 kWh / год - Ниво на бучност: 42 dB

product
NF 366 - NO FROST со диспанзер

- Систем No Frost - Контролен панел (дисплеј на допир) - Диспанзер за вода (од надворешната страна) - СР индикатор за предупредување на грешка - Режим на супер ладење - Економичен режим - Држач за шишиња - димензии В/Ш/Д: 185/60/62 cm - бруто/нето волумен: 341/324 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 230/94 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р 600 A - боја: бела/inox - изменливи врати - еден компресор - регулирачки ногарки - задни тркалца - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - држач за јајца - прилагодувачки полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - комора за замрзнување со транспарентни фиоки - Потрошувачка на ел. енергија: 311 kWh / год - Ниво на бучност: 42 dB

product
CF 466

- димензии В/Ш/Д: 187/70/63,5 cm - бруто/нето волумен: 389/357 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 260/97 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: inox - изменливи врати - еден компресор - регулирачки ногарки - задни тркалца - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - држач за јајца - прилагодувачки полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - комора за замрзнување со транспарентни фиоки - систем на ладење  No-Frost - годишна потрошувачка на енергија 350 kWh - време на постигнување температура (-18 C/-9 C): 15 часа - капацитет на замрзнување 12 kg/24 h - климатска класа T/N (16C - 43C) - емисија на бука 43 db(A) - Multy Flow разладен систем - Defrost систем целосно автоматски - зона за освежување храна  

product
CF 910

- димензии В/Ш/Д: 185/91/75 cm - бруто/нето волумен: 620/526 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 362/164 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: inox - дупли врати  - еден компресор - регулирачки ногарки - задни тркалца - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - држач за јајца - прилагодувачки полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - комора за замрзнување со транспарентни фиоки - систем за ладење  No-Frost - годишна потрошувачка на енергија 459 kWh - време на постигнување температура (-18 C/-9 C): 12 часа - капацитет на замрзнување 18 kg/24 h - климатска класа T/N (16C - 43C) - емисија на бука 45 db(A) - зона за освежување храна - конвертабилни прегради на замрзнувачот - touch screen display - циркулирачки систем на ладење Cold wrap cooling - двоен компресор со два испарувачи - superior осветлување на внатрешноста - супер брзо замрзнување - ЛЕД осветлување на надворешната рачка - energy saving опција - self clean опција - holiday mode