Во оваа категорија има вкупно 3 уреди
product
FAVORIT К 622 WWFT

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,20 cm/45cm/41,30 cm - капак на шпорет - плоча со 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm) и 2 плински зони - електронско палење - волумен на рерна: 62 L - управувачка табла со 6 склопки - 6 позиции на контролни склопки - 1 длабокa тепсиja за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - енергетска класа: А - електричен кабел - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W

product
FAVORIT К 622 WWF

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm - капак на шпорет - комбинирана плоча со 2 плински зони и 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm) - 3Д бел панел - волумен на рерна: 58 L - електронско палење - управувачка табла со 6 склопки - 6 позиции на контролни склопки - електронско палење - турбо вентилатор - 2 длабоки тепсии за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - енергетска класа: А - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W - брз грејач: 2000 W - боја на шпорет: бела - боја на стакло на врата на рерна: бела - електричен кабел

product
FAVORIT К 622 SF

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm - капак на шпорет - комбинирана плоча со 2 плински зони и 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm) - 3Д сребрен панел - волумен на рерна: 58 L - управувачка табла со 6 склопки - 6 позиции на контролни склопки - електронско палење - турбо вентилатор - 2 длабоки тепсии за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - заштита за деца - енергетска класа: А - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W - брз грејач: 2000 W - боја на шпорет: сребрена - боја на стакло на врата на рерна: Црна - електричен кабел