Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
MS 3000

- димензии: В/Ш/Д 85/45/60 - максимален капацитет: 10 сета садови - 6 програми - брз програм 30 min. на 40 C - енергетска класа: А++ - класа на сушење: B - еден циклус: 3,8 л до 17,6 л вода соодветно на програмата - траење на програма (стандарден циклус): 160 мин - енергетска потрошувачка: 0,73 KWh - заштита од поплава - прилагодувачка кошара - боја: бела/сива - On/Off копче - рачка на вратата - start/pause копче - копче на вртење за селектирање на програмите - индикатори за функцијата миење/сушење - индикатор за недостиг на сол - индикатор за недостиг на средство за плакнење

product
MS 3000 inox

- димензии: В/Ш/Д 85/45/60 - максимален капацитет: 10 сета садови - 6 програми - брз програм 30 min. на 40 C - енергетска класа: А++ - класа на сушење: A - потрошувачка на вода за (стандарден циклус):11 L - траење на програма (стандарден циклус): 198 мин - енергетска потрошувачка (стандарден циклус): 0,73 KWh - заштита од поплава - прилагодувачка корпа - боја: инокс - On/Off копче - рачка на вратата - start/pause копче - копче на вртење за селектирање на програмите - индикатор за текот на работата на програмата - индикатор за недостиг на сол - индикатор за недостиг на средство за плакнење