Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
MP 5051

- димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm - 500 вртежи во минута (rpm) - капацитет: 5 kg - 42 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - копче за контрола на температура - енергетска класа: А++ - еко систем за заштеда на енергија - заштита против протекување - заштита против пена - систем за автоматски баланс - систем за детектирање грешка - детско заклучување - отстранувачки горен капак - потрошувачка на енергија: 147 Kwh - потрошувачка на вода (л/год.): 9240 L - бучава при перење: 58 dB - бучава при вртење: 71 dB - брза програма: 15 минути на 30 C 

product
MP 5101

- димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm - 1000 вртежи во минута (rpm) - капацитет: 5 kg - 42 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - енергетска класа: А++ - еко систем за заштеда на енергија - заштита против протекување - заштита против пена - систем за автоматски баланс - систем за детектирање грешка - детско заклучување - отстранувачки горен капак - потрошувачка на енергија: 147 Kwh/annum - потрошувачка на вода (л/год.): 9240 L/annum - бучава при перење: 58 dB - бучава при вртење: 77 dB - брза програма: 15 минути на 30 C  - Регулација на вртежи - сензор за половично перење