Во оваа категорија има вкупно 3 уреди
product
MP 6062

- димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70/49,70 cm - 600 вртежи во минута (rpm) - капацитет: 6 kg - 44 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - копче за контрола на температура - индикатор за циклус на перење - енергетска класа: А++ - еко систем за заштеда на енергија - заштита против протекување - заштита против пена - систем за автоматски баланс - систем за детектирање грешка - детско заклучување - отстранувачки горен капак - потрошувачка на енергија: 171 Kwh/annum - потрошувачка на вода (L/год.): 9900 L/annum - бучава при перење: 58 dB - бучава при вртење: 72 dB - брза програма: 15 минути на 30 C - Регулација на вртежи - сензор за половично перење  

product
MP 6082

- димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm - 800 вртежи во минута (rpm) - капацитет: 6 kg - 44 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - копче за контрола на температура - индикатор за циклус на перење - енергетска класа: А++ - еко систем за заштеда на енергија - заштита против протекување - заштита против пена - систем за автоматски баланс - систем за детектирање грешка - детско заклучување - отстранувачки горен капак - потрошувачка на енергија: 171 Kwh/annum - потрошувачка на вода (L/год.): 9900 L/annum - бучава при перење: 58 dB - бучава при вртење: 77 dB - брза програма: 15 минути на 30 C - сензор за половично перење - Регулација на вртежи

product
MP 6102

- димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm - 1000 вртежи во минута (RPM) - капацитет: 6 kg - 44 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - копче за контрола на температура - индикатор за циклус на перење - енергетска класа: А++ - еко систем за заштеда на енергија - заштита против протекување - заштита против пена - систем за автоматски баланс - систем за детектирање грешка - детско заклучување - отстранувачки горен капак - потрошувачка на енергија: 171 Kwh/annum - потрошувачка на вода (L/год.): 9900 L/annum - бучава при перење: 58 dB - бучава при вртење: 77 dB - брза програма: 15 минути на 30 C - сензор за половично перење - Регулација на вртежи