Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
MS 5000

- димензии: В/Ш/Д 85/60/60 - максимален капацитет: 12 сета садови - 4 програми - брз програм 30 min. на 40 C - енергетска класа: А++ - класа на сушење: А - еден циклус:12,4 л до 17,2 л вода соодветно на програмата - траење на програма (стандарден циклус): 155 мин - енергетска потрошувачка: 0,90 KWh - заштита од поплава - прилагодувачка кошара - боја: бела/сребрена - On/Off копче - рачка на вратата - start/pause копче - копче на вртење за селектирање на програмите - индикатори за текот на работата на програмата

product
MS 7000

- димензии: В/Ш/Д 85/60/60 - Максимален капацитет : 12 сета - 7 програми - брз програм 30 min. на 40 C - енергетска класа : А++ - класа на сушење : А - потрошувачка на вода за еден циклус :12 L - траење на програма (стандарден циклус): 165 минути - енергетска потрошувачка : 0,90 Kwh - заштита од поплава - прилагодувачка корпа - бучавост при работа : 57 dB - боја: бела/INOX - on/off копче - рачка на врата - start/pause копче - копче на вртење за селектрирање на програмите - индикатори за текот на работата на програмата - детско заклучување