Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
MP 7082

- димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/52,70 cm - 800 вртежи во минута (RPM) - капацитет: 7 kg - 49 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - копче за контрола на температура - индикатор за циклус на перење - енергетска класа: А++ - еко систем за заштеда на енергија - заштита против протекување - заштита против пена - систем за автоматски баланс - систем за детектирање грешка - детско заклучување - отстранувачки горен капак - потрошувачка на енергија: 195 Kwh/annum - потрошувачка на вода (L/год.): 10337 L/annum - бучава при перење: 58 dB - бучава при вртење: 75 dB - брза програма: 15 минути на 30 C - сензор за половично перење - Регулација на вртежи

product
MP 7102

- Димензии: В/Ш/Д - 84,5/59,7/52,7 cm - Максимум вртежи во минута: 1000 rpm - Максимален капацитет: 7 kg - Волумен на барабан: 49 lt - Програми: 15 програми - Електронски програматор - Копче за регулација на температурата - Енергетска класа: A++ - Еко систем за заштеда на енергија - Заштита против протекување - Систем за детектирање грешка - Детско заклучување - Капак за отстранување - Енергетска потрошувачка: 195 Kwh/annum - Потрошувачка на вода: 10337 L/annum - Ниво на бучава при перење: 58 dB - Ниво на бучава при вртење: 76 dB - брза програма: 15 минути на 30 C - сензор за половично перење - Регулација на вртежи