Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
MP 8102

- димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70 /55,70 cm - 1000 вртежи во минута (RPM) - Капацитет: 8 kg - 54 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - копче за контрола на температура - индикатор за циклус на перење - енергетска класа: A++ - eко систем за заштеда на енергија - заштита против протекување - систем за автоматски баланс - систем за детектирање грешка - детско заклучување - потрошувачка на енергија:219 Kwh/annum - потрошувачка на вода: 10224 L/annum - бучавост при перење: 58 dB - бучавост при вртење: 76 dB - брза програма: 15 минути на 30 C - сензор за половично перење - Регулација на вртежи