Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
MP 9102

- Димензии В/Ш/Д: 84,5/59,7/58,2 cm - Максимум вртежи во минута: 1000 rpm - Максимален капацитет: 9 kg - Волумен на барабан: 59 L - 15 програми - Електронски програматор - Копче за регулација на температурата - Енергетска класа: А ++ - Еко систем за заштеда на енергија - Заштита против протекување - Систем за детектирање грешка - Детско заклучување - Капак со отстранување - Енергетска потрошувачка: 243 Kwh/annum - Потрошувачка на вода: 12100 L/annum - Ниво на бучава при перење: 58 dB - Ниво на бучава при вртење: 78 dB - брза програма: 15 минути на 30 C - сензор за половично перење - Регулација на вртежи