Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
MPI 7104

- Димензии В/Ш/Д: 84,5 /  59,7 / 52,7 cm - Максимум вртежи во минута: 1000 rpm - Максимален капацитет: 7 kg - 15 програми - Инвертер мотор (10г гаранција ) - Дигитален лцд екран  - Одложен старт - Копче за прилагодување на брзината на вртежите - Копче за прилагодување на температурата на водата - Електронски програматор - Програм за брзо перење 15 мин. на 30° - Енергетска класа: А +++ - Еко систем за заштеда на енергија - Заштита против протекување - Систем за детектирање грешка - Детско заклучување - Капак со отстранување - програм за лесно пеглање - антиалергиски програм - Дополнително плавење - Осетливо / рачно перење - Енергетска потрошувачка: 135Kwh/annum - Потрошувачка на вода: 9900 L/annum - Ниво на бучава при перење: 50 dB - Ниво на бучава при вртење: 72 dB - сензор за половично перење  

product
MPI 8124

- Димензии В/Ш/Д: 84,5 /  59,7 / 55,7 cm - Максимум вртежи во минута: 1200 rpm - Максимален капацитет: 8 kg - 15 програми - Инвертер мотор (10г гаранција ) - Дигитален лцд екран  - Одложен старт - Копче за прилагодување на брзината на вртежите - Копче за прилагодување на температурата на водата - Електронски програматор - Програм за брзо перење 15 мин. на 30° - Енергетска класа: А +++ - Еко систем за заштеда на енергија - Заштита против протекување - Систем за детектирање грешка - Детско заклучување - Капак со отстранување - програм за лесно пеглање - антиалергиски програм - Дополнително плавење - Осетливо / рачно перење - Енергетска потрошувачка: 155Kwh/annum - Потрошувачка на вода: 10224 L/annum - Ниво на бучава при перење: 50 dB - Ниво на бучава при вртење: 73 dB - сензор за половично перење