Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
MSU 7002

Модел Машина за сушење  FAVORIT MSU 7002 Тип Кондензациска Капацитет 7kg Запремнина на барабанот 100 литри Енергетска класа B Број на програми 15 Одложен старт Да Индикатор за полн  резервоар со вода Да Индикатор за чистење на филтерот Да Индикатор за чистење на кондензаторот Да Програм за брзо сушење Да Програм против гужвање Да Програм за сушење памук Дополнително сушење на  памук , Сушење  памук без потреба за пеглање, Сушење памук со потреба за пеглање. Програм за сушење синтетика Сушење синтетика без потреба за пеглање, Сушење синтетика со потреба за пеглање. Baby програм Да Останато -ЛЕД дисплеј - 6 сегменти,  -Shirts 12’, Express 29’, Refresh, Susenje na 10’, 30’, 60’, Jeans, Delicate -Заклучување поради деца, -Приказ на преостанатото време -Ниво на бучавост 65dB -Потрошувачка на ел. Енергија:  561 kWh годишно -Напон 220-240V -Моќност:  2700W Висина Min: 84.5 cm / Max.: 85.5 cm Ширина 59.6 cm Длабочина 60.9 cm Тежина 36,5 кг Боја Бела

product
MSU 8002

Модел Масина за сушење  FAVORIT MSU 8002 Тип Кондензациска Капацитет 8kg Запремнина на барабанот 112 литри Енергетска класа B Број на програми 15 Одложен старт Да Индикатор за полн  резервоар со вода Да Индикатор за чистење на филтерот Да Индикатор за чистење на кондензаторот Да Програм за брзо сушење Да Програм против гужвање Да Програм за сушење памук Дополнително сушење на  памук , Сушење  памук без потреба за пеглање, Сушење памук со потреба за пеглање. Програм за сушење синтетика Сушење синтетика без потреба за пеглање, Сушење синтетика со потреба за пеглање. Baby програм Да Останато -ЛЕД дисплеј - 6 сегменти,  -Shirts 12’, Express 29’, Refresh, Сушење на 10’, 30’, 60’, Jeans, Delicate -Заклучување поради деца, -Приказ на преостанатото време -Ниво на бучавост 65dB -Потрошувачка на ел. Енергија:  561 kWh годишно -Напон 220-240V -Моќност:  2700W Висина Min: 84.5 cm / Max.: 85.5 cm Ширина 59.6 cm Длабочина 60.9 cm Тежина 36,5 кг Боја Бела Гаранција на производот 5 години