Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
FAVORIT MBP 20

- Капацитет 20 L - Јачина: 700w - Регулација: 5 нивоа - Механичка регулација - Време на готвење: 35’ - Одмрзнување - Експресно готвење - Дебелина на стаклото: 25,5mm - Сигнал за крај - Боја: Бела/Сребрена - Димензии (В*Ш*Д) 25,82/43,95/34 cm - Нето/Бруто тежина: 10,2/11,2 kg - Напон 230V/50HZ - Приклучок: VDE plug