Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
МИКСЕР FAVORIT RM-9105

Моќност:300 W 5 Брзини Турбо функција 2 пара маталки од нерѓосувачки челик ON/OFF прекинувач Ергономска рачка Eject копче