Во оваа категорија има вкупно 3 уреди
product
Фен за сушење коса BY-508

- Патен фен - Моќност – 1200 W - DC мотор - 2 брзини и 2 температури на работа - преклопна рачка - закачалка - заштита од прегревање - концентратор на воздух  

product
Фен за сушење коса BY-550

- Моќност – 2200 W - DC мотор - 2 брзини и 3 температури на работа - дифузер - копче за ладен воздух - закачалка - заштита од прегревање - професионален концентратор на воздух - заден филтер кој се отстранува  

product
Преса за коса и Фигаро BY-618

- моќност - 45 W - 2 во 1 – исправува и витка коса - PTC греач - ON/OFF копче со индикатор - со 360 °С ротирачки кабел - рачка која се заклучува - керамички плочи - мах. Температура 200 °С  - брзо загревање