Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
FAVORIT 4140

- Островски аспиратор со стакло - 90 cm модел - копче on/off - Тајмер - 3 брзини - Капацитет: 800 m3/h - Моќ на мотор 1 x 210 W - Осветлување: халогенски сијалички 2 x 25 W - Алуминиумски касетни филтри - 120 mm излез - N-RV систем - Димензии : 90,0/65,0/97,5 cm - Tежина : бруто/нето: 23,00/20,00 kg - Боја: inox

product
FAVORIT 4250

- 90 cm модел - дисплеј - панел со контрола на допир од двете страни - 5 брзини - 800 m3/h - сијалици 4x20W (декоративно осветлување) - тајмер - индикатор за чистење - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm со 120 mm конвертор - боја: inox