Во оваа категорија има вкупно 6 уреди
product
FVC 123

- 2 пластични цевки - Пластична четка за под - Електронски регулатор - Педала за автоматско намотување на кабелот - Индикатор за ниво на прав - Специјален дизајн за мала бучава - Текстилна или книжна кеса - Капацитет за прашина: 2,5l - Црево со можност за вртење од 360 степени - Голема рачка - Издувен сунѓераст филтер - Должина на кабел: 4,5 m - Моќност 1600 W - Регулатор на сила - Боја:Сина/Црвена

product
FVC 156

- 1 метална телескопска цевка - Пластична четка за под - Електронски регулатор - Педала за автоматско намотување на кабелот - Индикатор за ниво на прав - Специјален дизајн за мала бучава - Текстилна или книжна кеса - Капацитет за прашина: 2,0 l - Црево со можност за вртење од 360 степени - Голема рачка - Издувен HEPA филтер - Должина на кабел: 4,5 m - Моќност 2000 W - Боја:Црно/Црвена   

product
FVC 245

- 1 метална телескопска цевка - Пластична четка за под - Електронски регулатор - Педала за автоматско намотување на кабелот - Индикатор за ниво на прав - Специјален дизајн за мала бучава - Текстилна или книжна кеса - Капацитет за прашина: 4,0 l - Црево со можност за вртење од 360 степени - Голема рачка - Издувен HEPA филтер - Должина на кабел: 4,5 m - Моќност 2600 W - Регулатор на сила - Боја:Црно/Сива и Црвено/Сива  

product
FVC 306

- 1 метална телескопска цевка - Пластична четка за под - Електронски регулатор - Педала за автоматско намотување на кабелот - Индикатор за ниво на прав - Специјален дизајн за мала бучава - Текстилна или книжна кеса - Капацитет за прашина: 4,0 l - Црево со можност за вртење од 360 степени - Голема рачка - Издувен HEPA филтер - Должина на кабел: 4,5 m - Моќност 2000 W - Регулатор на сила - Боја:Бело/Сива и Сиво/Портокалова  

product
FVC 585

-моќност- 600 W -циклон систем на работа -хепа филтер -големина на садот -0,5 л. -Енергетска класа А -бучавост – 80 dBA -должина на кабелот- 5м -тежина -1,85кг.  

product
FVC 160

- моќност - 2000 W - циклон систем на работа - хепа филтер - регулација на јачината - индикатор за нивото на прашина во садот - телескопска цевка - големина на садот - 2 л. - Енергетска класа А - бучавост – 81 dBA - должина на кабелот - 4,5м - тежина - 5,1кг.