Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
ES 3101

Со една грејна плоча - Моќност: 1500 W - Волтажа: 220-240 V - Дијаметар на грејнaта плоча: 188 mm - Регулација: термостат - Нето димензии: Ш/Д/В - 30,5/23/9 cm - Бруто димензии: Ш/Д/В - 34/25,8/10,5 cm