Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
Самостоечки

Модел 48000 BTU Тип на фреон (еколошки) R410A LED дисплеј √ Енергетска класа (ладење) C Капацитет на ладење (Btu/h;W) 48000;14000 Капацитет на греење (Btu/h;W) 51500;15000 Внатрешно ниво на бучавост при ладење 49 dB(A) Димен. Внат. единица (mm) 1776x415x540 Димен. Над. единица (mm) 950x1255x410 Моќност (V) 342-418