Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
СПЛИТ ON/OFF

Модел 12000 BTU 18000 BTU Капацитет на ладење (Btu/h;W) 12000; 3520 18000; 5280 Капацитет на греење (Btu/h;W) 12500; 3700 18500; 5420 Влезна Моќност: (W) Ладење Греење 1100 W 1020 W 1640 W 1500 W Проток на воздух < 500 m3/h < 800 m3/h Одвлажнување 1,20 L/h 2,0 L/h SEER за ладење (W/W) 3.21 3.23 Енергетска класа (ладење) A A Карбон филтер ДА ДА Јонизатор ДА ДА Тип на гас R 410 R 410 SCOP за греење (W/W) 3.62 3.61 Енергетска класа (греење) A A Напојување 220-240V~50Hz/1P 220-240V~50Hz/1P Напонски опсег (V) 198~264 198~264 Максимална моќност на ладење (W) 1430 2130 Максимална моќност на греење (W) 1325 1950 Систем за одмрзнување (defrost system) микропроцесорски контролиран систем микропроцесорски контролиран систем Димензии на внатрешна единица (mm) WxHxD 770x250x201 910x294x206 Димензии на надворешна единица (mm) WxHxD 754x300x552 817x328x553 Нето тежина на внатрешна единица (kg) 8 kg 10 kg Нето тежина на надворешна единица (kg) 26 kg 32,50 kg Димензии на пакување за внатрешна единица (mm) WxHxD 848x315x275 977x362x276 Димензии на пакување за надворешна единица (mm) WxHxD 798x356x585 836x361x590 Димензии на пакување за надворешна единица со цевки (mm) WxHxD 803x600x361 /