Во оваа категорија има вкупно 5 уреди
product
FAVORIT CC 600 WWF

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm - стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 1x180mm, 1x180mm dual 120mm) - 3Д бел панел - волумен на рерна: 58 L - управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки - турбо вентилатор - 2 длабоки тепсии за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - POP IN/OUT фиока - енергетска класа: A - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W - брз грејач: 2000 W - боја на шпорет: бела - боја на стакло на врата на рерна: бела

product
FAVORIT CC 600 IF

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm - стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 1x180mm, 1x180mm dual 120mm) - 3Д бел панел - управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки - турбо вентилатор - волумент на рерна: 58 L - 2 длабоки тепсии за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - POP IN/OUT фиока - заштита за деца - енергетска класа: А - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W - брз грејач: 2000 W - боја на шпорет: инокс - боја на стакло на врата на рерна: црна

product
FAVORIT CC 600 SF

- димензии B/Ш/Д:  85cm/60 cm/60 cm - димензии на внатрешност на рерна B/Ш/Д: 35,20cm/45cm/41,30 cm - плоча со 4 рингли за готвење (1x 145 mm, 1x 145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес) - волумен на рерна: 58 L - управувачка табла со 6 склопки - 6 позиции на контролни склопки - 2 длабоки тепсии  - решетка во рерна  - светилка во рерна   - енергетска класа: A - долен грејач: 1100 W - горен грејач: 1200 W - боја: сребрена  - боја на стакло на врата: црна   - Pop in/Out фиока

product
CC 500 SF

- Димензии (В/Ш/Д): 85 cm/50 cm/60 cm - Стакло-керамичка плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm) - Волумен на рерна: 50 L - Позиција на контролните копчиња: лево од панелот - Длабока тепсија: 2 - Решетка во рерна  - Светло во рерна - Енергетска класа: A - Долен грејач: 1100 W - Горен грејач: 1200 W - Вентилатор - Боја на шпорет: сребрена - Боја на стакло на врата од рерна: црна

product
CC 500 WWF

- Димензии (В/Ш/Д): 85 cm/50 cm/60 cm - Стакло-керамичка плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm) - Волумен на рерна: 50 L - Позиција на контролните копчиња: лево од панелот - Длабока тепсија - Решетка во рерна  - Светло во рерна - Енергетска класа: A - Долен грејач: 1100 W - Горен грејач: 1200 W - Вентилатор - Фиока - Боја на шпорет: бела - Боја на стакло на врата од рерна: бела