Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
1350

- вграден 60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици 2x25W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm - N/RV систем - боја: бела, црна и инокс