Во оваа категорија има вкупно 7 уреди
product
32DN4P4ANHD

Дијагонала: 32” (80cm) Екран: LED Резолуција: 1366x768 (HD Ready) Тјунер: Аналоген Осветлување: 200 cd/m2 Време на одговор: 8 ms Smart: не Wireless: не Поврзување: HDMIx2,VGA,USB x2, AV, слушалки, коаксијално audio Монтажа: VESA (200x100) Боја на рамка: црна Јазик: Македонски;Srpski;English Звучници: 2x10W Држач: Пластичен Димензии со држач (ШxВxД): 73x46,5x27cm Димензии без држач (ШxВxД): 73x43x8,5cm Нето тежина: 3,9kg  

product
32DN4P4T2HD

Дијагонала: 32” (80cm) Екран: LED Резолуција: 1366x768 (HD Ready) Тјунер: Digitalen DVB-T2/C Осветлување: 200 cd/m2 Време на одговор: 8 ms Smart: не Wireless: не Поврзување: Scart,HDMIx3,VGA,USB x2, AV, Поддржува CI+, слушалки, коаксијално audio Монтажа: VESA (200x100) Боја на рамка: црна Јазик: Македонски;Srpski;English Звучници: 2x10W Држач: Пластичен Dvb-c: да Dvb-t2: да Димензии со држач (ШxВxД): 73,5x48x21 cm Димензии без држач (ШxВxД): 73,5x43,5x8 cm Нето тежина: 4,1 kg Останато: Хотелски режим  

product
32DN4M3T2A ANDROID

Дијагонала: 32” (80cm) Екран: LED Резолуција: 1366x768 (HD Ready) Тјунер: Digital DVB-T2/C Осветлување: 200cd Време на одговор: 20 ms Smart: да Wireless: вграден Поврзување: Scart,HDMIx3,VGA,USB x2, Поддржува Cl+, Wi-Fi Монтажа: VESA (200x100) Андроид оперативен систем: Android 7.0 Боја на рамка: црна Брзина: Quad core 1.2GHz Меморија: memory 8GB, RAM 1GB  Јазик: Македонски;Srpski;English; Hrvatski PVR функција за снимање на содржина: да Поддржува апликации на Google Play: да Останато: Поддржува безжична тастатура; Хотелски режим; Повеќејазично мени Dvb-c: да Dvb-t2: да Звучници: 2x7W Држач: Метален Димензии со држач (ШxВxД): 730x465x176,8 mm Димензии без држач (ШxВxД): 730x433,3x85,6 mm Нето тежина: 4,1kg

product
40DN4P4T2FHD

Дијагонала: 40" (101 cm) Екран: DIRECT LED (DLED) Резолуција: 1920x1080 (Full HD) Тјунер: Digitalen DVB-T2/C Осветлување: 250 cd/m2 Време на одговор: 8 ms Smart: не Wireless: не Поврзување: Scart,HDMIx3,VGA,USB x2, AV, Поддржува CI+, слушалки, коаксијално audio Монтажа: VESA (200x100) Боја на рамка: црна Јазик: Македонски;Srpski;English Звучници: 2x10W Држач: Пластичен Dvb-c: да Dvb-t2: да Димензии со држач (ШxВxД): 90x56x21 cm Димензии без држач (ШxВxД): 90x51,5x8,5 cm Нето тежина: 6,0 kg Останато: Хотелски режим  

product
40DN4JM3T2A ANDROID

Дијагонала: 40" (101cm) Екран: LED Резолуција: 1920x1080 (Full HD) Тјунер: DVB-T/C/T2 Осветлување: 250cd/m2 Време на одговор: 8ms Smart: да Wireless: вграден Поврзување: Scart, HDMIx3, VGA, USB x2, CI+, излез за слушалки, коаксијално audio, Wi-Fi Монтажа: VESA (200x100) Андроид оперативен систем: Android 7.0 Боја на рамка: црна Брзина: Quad core 1.2GHz Меморија: memory 8GB, RAM 1GB Јазик: Македонски;Srpski;English; Hrvatski PVR функција за снимање на содржина: да Поддржува апликации на Google Play: да Останато: Поддржува безжична тастатура; Хотелски режим; Повеќејазично мени Dvb-c: да Dvb-t2: да Звучници: 2x10W Држач: Метален Димензии со држач (ШxВxД): 903x553x179,7 mm Димензии без држач (ШxВxД): 903x515,7x83 mm Нето тежина: 6,00 kg

product
43DN4JM2T2A ANDROID

Дијагонала: 43" (109cm) Екран: LED Резолуција: 1920x1080 (Full HD) Тјунер: DVB-T/C/T2 Осветлување: 250cd/m2 Време на одговор: 8ms Smart: да Wireless: вграден Поврзување: Scart, HDMIx3, VGA, USB x2, CI+, излез за слушалки, коаксијално audio, Wi-Fi Монтажа: VESA (200x100) Андроид оперативен систем: Android 7.0 Боја на рамка: црна Брзина: Quad core 1.2GHz Меморија: memory 8GB, RAM 1GB Јазик: Македонски;Srpski;English; Hrvatski PVR функција за снимање на содржина: да Поддржува апликации на Google Play: да Останато: Поддржува безжична тастатура; Хотелски режим; Повеќејазично мени Dvb-c: да Dvb-t2: да Звучници: 2x10W Држач: Метален Димензии со држач (ШxВxД): 966x596x176,8 mm Димензии без држач (ШxВxД): 966x558x89 mm Нето тежина: 7,00 kg

product
50DN4JM2T2A ANDROID

Дијагонала: 49" (124cm) Екран: LED Резолуција: 1920x1080 (Full HD) Тјунер: DVB-T/C/T2 Осветлување: 250cd/m2 Време на одговор: 8ms Smart: да Wireless: вграден Поврзување: Scart, HDMIx3, VGA, USB x2, CI+, излез за слушалки, коаксијално audio, Wi-Fi Монтажа: VESA (200x100) Андроид оперативен систем: Android 7.0 Боја на рамка: црна Брзина: Quad core 1.2GHz Меморија: memory 8GB, RAM 1GB Јазик: Македонски;Srpski;English; Hrvatski PVR функција за снимање на содржина: да Поддржува апликации на Google Play: да Останато: Поддржува безжична тастатура; Хотелски режим; Повеќејазично мени Dvb-c: да Dvb-t2: да Звучници: 2x10W Држач: Метален Димензии со држач (ШxВxД): 110x67x29cm Димензии без држач (ШxВxД): 110x63x8cm Нето тежина: 8,70 kg