Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
Термо бокал Т-1798 БЕЛ

Капацитет: 1,7L Moќност: 2200 W ON/OFF индикатор 360° база Материјал: пластика Капак со заклучување Скриен грејач Автоматско исклучување Boil dry заштита Складирање на кабелот Нелизгачка база

product
Термо бокал Т-4028A INOX

Капацитет: 1,7L Moќност: 2200 W ON/OFF индикатор 360° база Материјал: инокс/пластика Капак со заклучување Скриен грејач Автоматско исклучување Boil dry заштита Складирање на кабелот Нелизгачка база