Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
Тостер TR-1800

- Моќност 1800 W - Гранитни плочи (мобилни) - Регулација: 3 нивоа - Термостат со сијалица - Нелепливи плочи - 180 ° ротирачко горно тело - Боја: Црвена - Напон 230V/50HZ - Приклучок: VDE  - Димензии на плочи (23,5 x 31,0 cm)

product
Тостер S1604

Моќност – 750 W Нелепливи грил плочи, лесни за чистење Рачка отпорни на топлина и лесна за отворање Индикатор  за вклучено и спремно за работа Автоматски термостат Можност за поставување во исправена положба Заштита од прегревање