Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
F140

- димензии В/Ш/Д: 84/48/56 cm - Волумен: бруто 64 L / нето 63 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела - изменлива врата - регулирачки ногарки - полица за мраз - фиоки за брзо замрзнување - транспарентни фиоки - Потрошувачка на ел. енергија: 168 kWh / год - Ниво на соленост: 43 dB

product
F265

- димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела - изменлива врата - регулирачки ногарки - полица за мраз - фиоки за брзо замрзнување - Потрошувачка на ел. енергија: 238 kWh / год - Ниво на бучност: 41 dB - Волумен: бруто 210 L / нето 182 L