Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
FAVORIT UCF 350 COMBI

- димензии В/Ш/Д: 177cm/54cm/54,5cm - бруто/нето волумен: 276/264 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 189/75 L - Енергетска класа: А - Гас: Р600 - целосно вградлив - одмрзнувачки систем: автоматски - изменлива врата - дел за млечни производи со транспарентен капак - држач за јајца - прилагодувачки транспарентни полици на врата - прилагодувачки стаклени полици - транспарентни фиоки за замрзнување - комора за замрзнување