Во оваа категорија има вкупно 2 уреди
product
FAVORIT MSV 3000

- димензии: В/Ш/Д 81,5cm/44,80cm/54,8cm - максимален капацитет: 10 сета садови - 6 програми, 4 температури - енергетска класа: А + - класа на сушење: B - прилагодувачка горна корпа - капацитет: 13 L вода - енергетска потрошувачка: 0,95 KWh - внатрешно светло - заштитана грејач - заштита од поплава - детска заштита - целосно вградна - On/Off копче - копче за селектирање на програмите - копче за одложување на времето за миење (3, 6 и 9 часа) - пола полнење - индикатор за сол - индикатор за средство за плакнење - индикатор за завршување на работата

product
FAVORIT MSV 5000

- димензии: В/Ш/Д 81,5cm/59,6cm/57cm - макс. капацитет: 12 сета садови - 5 програми - енергетска класа: А + - класа на сушење: B - прилагодувачка горна корпа - капацитет: 12 L вода - еден циклус: од 4,5 L до 16,5 L вода соодветно на програмата - траење на програма (станд. циклус): 160 мин - енергетска потрошувачка: 0,95 KWh - прилагодувачка кошара - внатрешно светло - заштита на грејач - заштита од поплава - детска заштита - целосно вградна - On/Off копче - копче за селектирање на програмите - копче за одложување на времето за миење (3, 6 и 9 часа) - индикатор за сол - индикатор за средство за плакнење - индикатор за завршување на работата