Во оваа категорија има вкупно 1 уреди
product
FAVORIT MBPVL 20

- вградни димензии: Ш/В/Д: 59,4cm/31,3cm/38,2cm - волумен: 20 L - тежина: 14кг - излезна моќ: 800W - излезна моќ на грил: 1000W - 5 нивоа на моќност - автоматско мени - дигитален тип на контроли - комбинирано готвење - дигитален саат - тајмер за готвење со 95’ - функција за одмрзнување - експрес готвење - меморија за зададена функција - стаклен сад на вртење: 245mm - сигнал за завршена функција - детско заклучување - inox внатрешност - inox преден панел - врата на повлекување - стакло на врата