Во оваа категорија има вкупно 8 уреди
product
FAVORIT 5 - B

Зависен шпорет инокс (рерна+стакло керамика, сензори) Зависна рерна: - димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm - волумен на рерна: 65 L - 6 позиции на контролна склопка на рерна - енергетска класа: A - контролно копче за рерната - копче за термостат на рерната - иноксна управувачка табла - светло во рерната - една решетка и длабока тава во рерната - турбо вентилатор - грејачи: горе-1200 W; доле-1100 W - грил грејач: 1000 W - боја: INOX со црно стакло Зависна стакло-керамичка плоча:  - димензии: В/Ш/Д 4,1/59/52cm - 4 зони на готвење - големина на зоните: (2x145 mm од 1200 W; 2x180 mm од 1800 W) - приклучна сила-максимална моќ: до 6500 W - контрола на допир - заклучување на плочата  

product
FAVORIT 4 - J

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори)Независна рерна: - димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm- енергетска класа: A- волумен на рерна: 65 L- 8 позиции на контролна склопка на рерна- контролно копче за рерната- копче за термостат на рерната- стаклена управувачка табла- светло во рерната- една решетка и длабока тава во рерната- турбо вентилатор- грејачи: горе-1200; доле-1100 W- грил грејач:1000 W- боја: INOX со црно стаклоНезависна стаклокерамичка плоча: - димензии В/Ш/Д: 4,1/59/52 cm- 4 зони на греење- големина на зоните: (2x145mm од 1200 W ) (2x180 mm од 1800 W)- контрола на допир- заклучување на плочата 

product
FAVORIT 4 - J BLACK

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори) Независна рерна:  - димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm - енергетска класа: A - волумен на рерна: 65 L - 8 позиции на контролна склопка на рерна - контролно копче за рерната - копче за термостат на рерната - светло во рерната - една решетка и длабока тава во рерната - турбо вентилатор - грејачи: горе-1200; доле-1100 W - грил грејач:1000 W Независна стаклокерамичка плоча:  - димензии В/Ш/Д: 4,1/59/52 cm - 4 зони на греење - големина на зоните: (2x145mm од 1200 W ) (2x 180mm од 1800 W) - контрола на допир - заклучување на плочата

product
FAVORIT 4 - J INOX

Независна рерна:  - димензии В/Ш/Д: 59/59,5/55 cm - енергетска класа: A - 8 позиции на контролна склопка на рерна - волумен на рерна: 65 L - контролно копче за рерна - копче за термостат на рерна - иноксна управувачка табла - светло во рерна - една решетка и длабока тава - турбо вентилатор - грејачи: горе-1200 W; доле-1100 W - грил грејач : 1000 W Независна стакло-керамичка плоча:  - димензии В/Ш/Д: 4,1/59/52 cm - 4 зони на греење - големина на зоните: (2x 145mm од 1200 W) (2x 180 mm од 1800 W) - контрола на допир - заклучување на плочата

product
FAVORIT 4 - J LUX

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори) Независна рерна:  - димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm - дигитален тајмер - енергетска класа: A - волумен на рерна: 69 L - 8 позиции на контролни склопки - pop in pop out склопки на рерната - контролно копче за рерната - копче за термостат на рерната - стаклена управувачка табла - светло во рерната - една решетка и длабока тава во рерната - турбо вентилатор - грејачи: горе-1200; доле-1100 W - грил грејач: 1000 W Независна стаклокерамичка плоча:  - димензии В/Ш/Д: 4,1/59/52 cm - 4 зони на греење - големина на зоните: (2x145mm од 1200 W ) (2x 180mm од 1800 W) - контрола на допир - заклучување на плочата

product
Favorit 4-J INOX-B

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори) Независна рерна:  - димензии: Ш/Д/В 595x595x550 mm - волумен на рерна: 65 L - енергетска класа: A - 8 позиции на контролна склопка на рерна - контролно копче за рерна - иноксна управувачка табла - решетка и длабока тава во рерна - светло во рерната - контролно копче за термостат на рерна - турбо вентилатор - грејачи: горен 1200 W и долен 1100 W - грил грејач - 1000W - боја: инокс со црно стакло Независна стаклокерамичка плоча 4-J Inox B:  - димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm - плочи на готвење: 4 - големина на плочите за готвење: 2x145mm (1200W), 2x180mm (1800W) - контрола: на допир - заклучување на плочата  

product
Favorit 22-J LUX

Независен шпорет Независна рерна:  - димензии: Ш/Д/В 595x595x550 mm - pop in pop out склопки на рерната - енергетска класа: A - волумен на рерна: 69 L - 8 позиции на контролна склопка на рерна - светло во рерната - длабока тепсија и решетка - плитка тепсија - решетка за скара или други садови - 5 нивоа за поставување на решетка или тепсија - турбо вентилатор - грејачи: горен 1200 W и долен 1100 W - грил грејач - 1000W - боја: инокс со црно стакло Независна стаклокерамичка плоча 22-J Lux:  - димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm - комбинирана стакло керамичка плоча со 2 стакло керамички зони и 2 плински зони за готвење - големина на електричните плочи за готвење: 1x180mm (1800W),1x145mm (1200W) - контрола:од десна страна на плочата, 4 контролни копчиња - заклучување на плочата

product
Вградна Домино плоча D2

- димензии Ш/Д/В: 290x510x47,5mm - плочи на готвење: 2 - големина на плочите за готвење: 1x145mm, 1x180mm - контрола: со допир - заклучување