CC 500 WWF

Гаранција: 5 Години

- Димензии (В/Ш/Д): 85 cm/50 cm/60 cm
- Стакло-керамичка плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm)
- Волумен на рерна: 50 L
- Позиција на контролните копчиња: лево од панелот
- Длабока тепсија
- Решетка во рерна 
- Светло во рерна
- Енергетска класа: A
- Долен грејач: 1100 W
- Горен грејач: 1200 W
- Вентилатор
- Фиока
- Боја на шпорет: бела
- Боја на стакло на врата од рерна: бела

- Димензии (В/Ш/Д): 85 cm/50 cm/60 cm
- Стакло-керамичка плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm)
- Волумен на рерна: 50 L
- Позиција на контролните копчиња: лево од панелот
- Длабока тепсија
- Решетка во рерна 
- Светло во рерна
- Енергетска класа: A
- Долен грејач: 1100 W
- Горен грејач: 1200 W
- Вентилатор
- Фиока
- Боја на шпорет: бела
- Боја на стакло на врата од рерна: бела

Боја: бела