F265

Гаранција: 5 Години

- димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm
- Енергетска класа: А+
- Гас: Р600
- боја: бела
- изменлива врата
- регулирачки ногарки
- полица за мраз
- фиоки за брзо замрзнување
- Потрошувачка на ел. енергија: 238 kWh / год
- Ниво на бучност: 41 dB
- Волумен: бруто 210 L / нето 182 L

Упатство:

- димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm
- Енергетска класа: А+
- Гас: Р600
- боја: бела
- изменлива врата
- регулирачки ногарки
- полица за мраз
- фиоки за брзо замрзнување
- Потрошувачка на ел. енергија: 238 kWh / год
- Ниво на бучност: 41 dB
- Волумен: бруто 210 L / нето 182 L

Енергетска класа: A+

Слични производи