FAVORIT К 622 WWFT

Гаранција: 5 Години

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
- димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,20 cm/45cm/41,30 cm
- капак на шпорет
- плоча со 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm) и 2 плински зони
- електронско палење
- волумен на рерна: 62 L
- управувачка табла со 6 склопки
- 6 позиции на контролни склопки
- 1 длабокa тепсиja за рерна - решетка во рерна
- светилка во рерна
- енергетска класа: А
- електричен кабел
- долен грејач: 1100 W
- горен грејач: 1200 W

Упатство:

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
- димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,20 cm/45cm/41,30 cm
- капак на шпорет
- плоча со 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm) и 2 плински зони
- електронско палење
- волумен на рерна: 62 L
- управувачка табла со 6 склопки
- 6 позиции на контролни склопки
- 1 длабокa тепсиja за рерна - решетка во рерна
- светилка во рерна
- енергетска класа: А
- електричен кабел
- долен грејач: 1100 W
- горен грејач: 1200 W

Боја: бела

Слични производи