Термо бокал Т-4028A INOX

Гаранција: 1 Години

Капацитет: 1,7L
Moќност: 2200 W
ON/OFF индикатор
360° база
Материјал: инокс/пластика
Капак со заклучување
Скриен грејач
Автоматско исклучување
Boil dry заштита
Складирање на кабелот
Нелизгачка база

Упатство:

Капацитет: 1,7L
Moќност: 2200 W
ON/OFF индикатор
360° база
Материјал: инокс/пластика
Капак со заклучување
Скриен грејач
Автоматско исклучување
Boil dry заштита
Складирање на кабелот
Нелизгачка база