Favorit 22-J LUX

Гаранција: 5 Години

Независен шпорет

Независна рерна: 

- димензии: Ш/Д/В 595x595x550 mm
- pop in pop out склопки на рерната
- енергетска класа: A
- волумен на рерна: 69 L
- 8 позиции на контролна склопка на рерна
- светло во рерната
- длабока тепсија и решетка
- плитка тепсија
- решетка за скара или други садови
- 5 нивоа за поставување на решетка или тепсија
- турбо вентилатор
- грејачи: горен 1200 W и долен 1100 W
- грил грејач - 1000W
- боја: инокс со црно стакло

Независна стаклокерамичка плоча 22-J Lux: 

- димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm
- комбинирана стакло керамичка плоча со 2 стакло керамички зони и 2 плински зони за готвење
- големина на електричните плочи за готвење: 1x180mm (1800W),1x145mm (1200W)
- контрола:од десна страна на плочата, 4 контролни копчиња
- заклучување на плочата

Независен шпорет

Независна рерна: 

- димензии: Ш/Д/В 595x595x550 mm
- pop in pop out склопки на рерната
- енергетска класа: A
- волумен на рерна: 69 L
- 8 позиции на контролна склопка на рерна
- светло во рерната
- длабока тепсија и решетка
- плитка тепсија
- решетка за скара или други садови
- 5 нивоа за поставување на решетка или тепсија
- турбо вентилатор
- грејачи: горен 1200 W и долен 1100 W
- грил грејач - 1000W
- боја: инокс со црно стакло

Независна стаклокерамичка плоча 22-J Lux: 

- димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm
- комбинирана стакло керамичка плоча со 2 стакло керамички зони и 2 плински зони за готвење
- големина на електричните плочи за готвење: 1x180mm (1800W),1x145mm (1200W)
- контрола:од десна страна на плочата, 4 контролни копчиња
- заклучување на плочата

Тип на плоча: стакло-керамика комбинирана
Ширина на плоча: 59,5 cm
Боја: црна
Грил: да