Favorit 4-J INOX-B

Гаранција: 5 Години

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори)

Независна рерна: 

- димензии: Ш/Д/В 595x595x550 mm
- волумен на рерна: 65 L
- енергетска класа: A
- 8 позиции на контролна склопка на рерна
- контролно копче за рерна
- иноксна управувачка табла
- решетка и длабока тава во рерна
- светло во рерната
- контролно копче за термостат на рерна
- турбо вентилатор
- грејачи: горен 1200 W и долен 1100 W
- грил грејач - 1000W
- боја: инокс со црно стакло

Независна стаклокерамичка плоча 4-J Inox B: 

- димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm
- плочи на готвење: 4
- големина на плочите за готвење: 2x145mm (1200W), 2x180mm (1800W)
- контрола: на допир
- заклучување на плочата

 

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори)

Независна рерна: 

- димензии: Ш/Д/В 595x595x550 mm
- волумен на рерна: 65 L
- енергетска класа: A
- 8 позиции на контролна склопка на рерна
- контролно копче за рерна
- иноксна управувачка табла
- решетка и длабока тава во рерна
- светло во рерната
- контролно копче за термостат на рерна
- турбо вентилатор
- грејачи: горен 1200 W и долен 1100 W
- грил грејач - 1000W
- боја: инокс со црно стакло

Независна стаклокерамичка плоча 4-J Inox B: 

- димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm
- плочи на готвење: 4
- големина на плочите за готвење: 2x145mm (1200W), 2x180mm (1800W)
- контрола: на допир
- заклучување на плочата

 

Тип на плоча: стакло-керамика
Ширина на плоча: 59,5 cm
Боја: инокс со црно стакло
Грил: да