FAVORIT CC 600 IF

Гаранција: 5 Години

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
- димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm
- стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 1x180mm, 1x180mm dual 120mm)
- 3Д бел панел
- управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки
- турбо вентилатор
- волумент на рерна: 58 L
- 2 длабоки тепсии за рерна
- решетка во рерна
- светилка во рерна
- POP IN/OUT фиока
- заштита за деца
- енергетска класа: А
- долен грејач: 1100 W
- горен грејач: 1200 W
- брз грејач: 2000 W
- боја на шпорет: инокс
- боја на стакло на врата на рерна: црна

Упатство:

- димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
- димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm
- стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 1x180mm, 1x180mm dual 120mm)
- 3Д бел панел
- управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки
- турбо вентилатор
- волумент на рерна: 58 L
- 2 длабоки тепсии за рерна
- решетка во рерна
- светилка во рерна
- POP IN/OUT фиока
- заштита за деца
- енергетска класа: А
- долен грејач: 1100 W
- горен грејач: 1200 W
- брз грејач: 2000 W
- боја на шпорет: инокс
- боја на стакло на врата на рерна: црна

Боја: инокс со црно стакло