Сецко FAVORIT CH-363

Гаранција: 1 Години

Моќност: 500W
Капацитет: 1000 ml
1 Брзина
Сечила од нерѓосувачки челик
Поклопец со хромирана декорација
Стаклен сад со капацитет од 1000 ml
Нелизгачка подлога
 

Упатство:

Моќност: 500W
Капацитет: 1000 ml
1 Брзина
Сечила од нерѓосувачки челик
Поклопец со хромирана декорација
Стаклен сад со капацитет од 1000 ml
Нелизгачка подлога
 

Слични производи