Цедалка FAVORIT J-3000

Гаранција: 1 Години

Moќност: 30W
Капацитет на садот: 1000 ml
Транспарентен пластичен  сад за сокот
Миење во машина за садови
Вртење во две насоки

Упатство:

Moќност: 30W
Капацитет на садот: 1000 ml
Транспарентен пластичен  сад за сокот
Миење во машина за садови
Вртење во две насоки

Слични производи