FAVORIT MBP 20

Гаранција: 3 Години

- Капацитет 20 L
- Јачина: 700w
- Регулација: 5 нивоа
- Механичка регулација
- Време на готвење: 35’
- Одмрзнување
- Експресно готвење
- Дебелина на стаклото: 25,5mm
- Сигнал за крај
- Боја: Бела/Сребрена
- Димензии (В*Ш*Д) 25,82/43,95/34 cm
- Нето/Бруто тежина: 10,2/11,2 kg
- Напон 230V/50HZ
- Приклучок: VDE plug

Упатство:

- Капацитет 20 L
- Јачина: 700w
- Регулација: 5 нивоа
- Механичка регулација
- Време на готвење: 35’
- Одмрзнување
- Експресно готвење
- Дебелина на стаклото: 25,5mm
- Сигнал за крај
- Боја: Бела/Сребрена
- Димензии (В*Ш*Д) 25,82/43,95/34 cm
- Нето/Бруто тежина: 10,2/11,2 kg
- Напон 230V/50HZ
- Приклучок: VDE plug

Слични производи