FAVORIT MSV 5000

Гаранција: 5 Години

- димензии: В/Ш/Д 81,5cm/59,6cm/57cm
- макс. капацитет: 12 сета садови
- 5 програми
- енергетска класа: А +
- класа на сушење: B
- прилагодувачка горна корпа
- капацитет: 12 L вода
- еден циклус: од 4,5 L до 16,5 L вода соодветно на програмата
- траење на програма (станд. циклус): 160 мин
- енергетска потрошувачка: 0,95 KWh
- прилагодувачка кошара
- внатрешно светло
- заштита на грејач
- заштита од поплава
- детска заштита
- целосно вградна
- On/Off копче
- копче за селектирање на програмите
- копче за одложување на времето за миење (3, 6 и 9 часа)
- индикатор за сол
- индикатор за средство за плакнење
- индикатор за завршување на работата

Упатство:

- димензии: В/Ш/Д 81,5cm/59,6cm/57cm
- макс. капацитет: 12 сета садови
- 5 програми
- енергетска класа: А +
- класа на сушење: B
- прилагодувачка горна корпа
- капацитет: 12 L вода
- еден циклус: од 4,5 L до 16,5 L вода соодветно на програмата
- траење на програма (станд. циклус): 160 мин
- енергетска потрошувачка: 0,95 KWh
- прилагодувачка кошара
- внатрешно светло
- заштита на грејач
- заштита од поплава
- детска заштита
- целосно вградна
- On/Off копче
- копче за селектирање на програмите
- копче за одложување на времето за миење (3, 6 и 9 часа)
- индикатор за сол
- индикатор за средство за плакнење
- индикатор за завршување на работата

Капацитет: 12 сета садови
Ширина: 59,6 cm

Слични производи