МИКСЕР FAVORIT RM-9105

Гаранција: 1 Години

Моќност:300 W
5 Брзини
Турбо функција
2 пара маталки од нерѓосувачки челик
ON/OFF прекинувач
Ергономска рачка
Eject копче

Упатство:

Моќност:300 W
5 Брзини
Турбо функција
2 пара маталки од нерѓосувачки челик
ON/OFF прекинувач
Ергономска рачка
Eject копче

Слични производи