FAVORIT UCF 350 COMBI

Гаранција: 5 Години

- димензии В/Ш/Д: 177cm/54cm/54,5cm
- бруто/нето волумен: 276/264 L
- ладилник/замрзнувач нето волумен: 189/75 L
- Енергетска класа: А
- Гас: Р600
- целосно вградлив
- одмрзнувачки систем: автоматски
- изменлива врата
- дел за млечни производи со транспарентен капак
- држач за јајца
- прилагодувачки транспарентни полици на врата
- прилагодувачки стаклени полици
- транспарентни фиоки за замрзнување
- комора за замрзнување
 

Упатство:

- димензии В/Ш/Д: 177cm/54cm/54,5cm
- бруто/нето волумен: 276/264 L
- ладилник/замрзнувач нето волумен: 189/75 L
- Енергетска класа: А
- Гас: Р600
- целосно вградлив
- одмрзнувачки систем: автоматски
- изменлива врата
- дел за млечни производи со транспарентен капак
- држач за јајца
- прилагодувачки транспарентни полици на врата
- прилагодувачки стаклени полици
- транспарентни фиоки за замрзнување
- комора за замрзнување
 

Слични производи