MS 3000 inox

Гаранција: 5 Години

- димензии: В/Ш/Д 85/45/60
- максимален капацитет: 10 сета садови
- 6 програми
- брз програм 30 min. на 40 C
- енергетска класа: А++
- класа на сушење: A
- потрошувачка на вода за (стандарден циклус):11 L
- траење на програма (стандарден циклус): 198 мин
- енергетска потрошувачка (стандарден циклус): 0,73 KWh
- заштита од поплава
- прилагодувачка корпа
- боја: инокс
- On/Off копче
- рачка на вратата
- start/pause копче
- копче на вртење за селектирање на програмите
- индикатор за текот на работата на програмата
- индикатор за недостиг на сол
- индикатор за недостиг на средство за плакнење

Упатство:

- димензии: В/Ш/Д 85/45/60
- максимален капацитет: 10 сета садови
- 6 програми
- брз програм 30 min. на 40 C
- енергетска класа: А++
- класа на сушење: A
- потрошувачка на вода за (стандарден циклус):11 L
- траење на програма (стандарден циклус): 198 мин
- енергетска потрошувачка (стандарден циклус): 0,73 KWh
- заштита од поплава
- прилагодувачка корпа
- боја: инокс
- On/Off копче
- рачка на вратата
- start/pause копче
- копче на вртење за селектирање на програмите
- индикатор за текот на работата на програмата
- индикатор за недостиг на сол
- индикатор за недостиг на средство за плакнење

Капацитет: 10 сета садови
Ширина: 45 cm
Боја: инокс

Слични производи