MS 5000

Гаранција: 5 Години

- димензии: В/Ш/Д 85/60/60
- максимален капацитет: 12 сета садови
- 4 програми
- брз програм 30 min. на 40 C
- енергетска класа: А++
- класа на сушење: А
- еден циклус:12,4 л до 17,2 л вода соодветно на програмата
- траење на програма (стандарден циклус): 155 мин
- енергетска потрошувачка: 0,90 KWh
- заштита од поплава
- прилагодувачка кошара
- боја: бела/сребрена
- On/Off копче
- рачка на вратата
- start/pause копче
- копче на вртење за селектирање на програмите
- индикатори за текот на работата на програмата

Упатство:

- димензии: В/Ш/Д 85/60/60
- максимален капацитет: 12 сета садови
- 4 програми
- брз програм 30 min. на 40 C
- енергетска класа: А++
- класа на сушење: А
- еден циклус:12,4 л до 17,2 л вода соодветно на програмата
- траење на програма (стандарден циклус): 155 мин
- енергетска потрошувачка: 0,90 KWh
- заштита од поплава
- прилагодувачка кошара
- боја: бела/сребрена
- On/Off копче
- рачка на вратата
- start/pause копче
- копче на вртење за селектирање на програмите
- индикатори за текот на работата на програмата

Капацитет: 12 сета садови
Ширина: 60 cm
Боја: бела/сребрена

Слични производи